Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj diabelskie marynowane jajka. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 50 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką sól, musztardę, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowane Jajka Deviled, Jajka Marynowane Z Buraków, oraz Diabelskie jajka z marynowaną cebulą.
Instrukcje
1
Odmierz 1 szklankę soku z buraków z zarezerwowanego soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Burak
2
Połącz 1 szklankę soku z buraków, cukru, octu, goździków, soli, pieprzu i liści laurowych w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Ocet
Goździki
Pieprz
Sok
Cukier
Burak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Umieść buraki i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Wlej mieszankę soku z buraków na buraki i jajka. Wstaw do lodówki na 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sok
Jajko
5
Odcedź i wyrzuć płyn do wytrawiania.
6
Każde jajko przekroić wzdłuż na pół i nabrać żółtka do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Wymieszaj majonez, smak i musztardę z żółtkami, aż będą gładkie. Łyżka żółtka napełniania z powrotem do każdego białka jaja.