Deviled Marynowane Jajka
Deviled marynowane jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 202 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, buraki, ocet destylowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Marynowane Jajka, Deviled Eggs with Pickled Jalepenos, oraz Jajka i marynowane buraki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odmierz 1 szklankę soku z buraków.
Połącz 1 szklankę soku z buraków, cukru, octu, goździków, soli, pieprzu i liści laurowych w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół.
Do dużej miski włożyć buraki i jajka.
Wlać mieszaninę soku z buraków na buraki i jajka. Przechowywać w lodówce przez 3 dni.
Odcedzić i wyrzucić płyn do wytrawiania.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski.
Majonez, przyprawę i musztardę wymieszać na żółtka, aż będą gładkie. Łyżka żółtka z powrotem do każdego białka jaja.
Buraki i jajka podawać na półmisku.