Deviled Green Goblin Eggs
Deviled Green Goblin Eggs to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, szczypiorek, płynny kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deviled Green Goblin Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Zielone jajka i szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie stuknij każde jajko na blacie, aż skorupka zostanie drobno pęknięta. W dużej misce wymieszać gorącą wodę, barwniki spożywcze i ocet.
Dodać jajka; odstawić 1 godzinę.
Jajka wyjąć z wody i osuszyć na papierowych ręcznikach. Obierz jajka, aby odsłonić wzór na białkach.
Jajka pokroić wzdłuż na pół; żółtka wrzucić do średniej miski. Żółtka zacieru.
Dodać ziemniaki (suche), majonez, śmietanę, szczypiorek, sól i przyprawiony pieprz; dobrze wymieszać.
Wymieszać żółtko równomiernie na połówki białek. Delikatnie naciśnij 2 połówki razem. Powtórz z pozostałymi połówkami.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania.