Deviled Eggs with a Twist
Deviled Eggs with a Twist może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz seler, musztardę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Deviled Eggs with a Twist, Salsa Deviled Eggs z ognistym akcentem, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, umieścić jajka w jednej warstwie.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Spuścić wodę z jaj; jajka opłukać zimną wodą.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Aby usunąć skorupę, złamać ją, dotykając delikatnie całego; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Do średniej miski, wyjąć żółtka; zacieru widelcem. Wymieszać z selerem, sosem, musztardą i solą, aż dobrze wymieszać.
Wymieszać żółtko na połówki białka. Wierzch jajka z pomidorami i zieloną cebulą.