Deviled Eggs
Deviled Eggs to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu wystarczająco dużym, aby pomieścić je wszystkie w jednej warstwie. Przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 9 protokół. Napełnij dużą miskę do połowy lodem i wodą. Gdy jajka się ugotują, przenieś je łyżką szczelinową do kąpieli lodowej.
Niech ostygnie całkowicie.
Jajka obrać; przeciąć na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka i umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem, aż będą gładkie.
Dodać majonez, musztardę, sól i pieprz i wymieszać do wymieszania.
Przenieść mieszaninę żółtka do worka rurowego wyposażonego w gładką lub gwiaździstą końcówkę lub do worka ziplock. Jeśli używasz torby ziplock, Zamknij torbę i oderwij jeden róg. Wymieszać żółtko w puste białka.