Deviled Cucumber Cups
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj filiżanek Deviled Cucumber. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, lód, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jajka Zapiekane Z Ogórkiem, Koperkiem I Kaparami, Ogórek Koperek Ser Śmietankowy Jajka Zapiekane, oraz Kubki Ogórkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka włóż do średniego garnka i zalej zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć, zdjąć garnek z ognia i odstawić na 14 minut. Łyżką szczelinową przenieść jajka do miski z lodem i zimną wodą (Rezerwuj gorącą wodę w garnku). Schłodzić jaja co najmniej 10 minut, a następnie użyć łyżki szczelinowej, aby przenieść jaja z powrotem do gorącej wody (w celu poluzowania skorupek) na 10 do 20 sekund. Osuszyć i obrać.
W międzyczasie pokrój ogórki na 24 rundy (3/4 cala. gęsty każdy; może zostać trochę ogórka). Używając rozmiaru obcinacza do ciastek, który najlepiej pasuje (patrz UWAGI), Wytnij karbowane rund. Za pomocą kuleczki melonowej lub małej łyżeczki, czerpać nasiona z centrów ogórków, pozostawiając co najmniej 1/4 warstwy nasion i / lub miąższu. Ustawić na blasze do pieczenia.
Jajka rozdrobnić ostrą jak brzytwa tarką (np. Mikropłytką) lub przed najdrobniejszymi (nie dziurkowanymi) otworami tarki pudełkowej i włożyć do średniej miski.
Dodaj majonez, czerwoną cebulę, 1 łyżeczkę. sok z cytryny i 1/2 łyżeczki. sól. Mash mieszaniny wraz z widelcem.
Napełnij kubki mieszaniną jaj, lekko kopulując.
Posypać solą i kilkoma kroplami soku z cytryny do smaku i udekorować kawałkiem serrano.