Deska-Grillowana cukinia z kuskusem, szpinakiem i farszem z fety

Deska-Grillowana cukinia z kuskusem, szpinakiem i farszem Feta może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bulionu warzywnego, cedrowych desek do grillowania, kuskusu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Farsz kuskus-i-szpinakowy, Cukinia i pieczarkowy kuskus z serem feta, oraz Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Deski moczyć w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieścić bulion na dużej patelni na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Dodać szalotki i szpinak; gotować 5 protokół. Wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Wymieszać z serem i 5 kolejnych składników (przez pieprz).
Pokrój każdą cukinię na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki.
Sól równomiernie posypać cukinią. Łyżka około 2/3 szklanki farszu do każdej połowy cukinii.
Umieść deski na stojaku do grillowania; grill 3 minuty lub do lekko zwęglonego. Obróć deski; umieść cukinię na zwęglonych bokach desek. Przykryć; grill 12 minut lub do miękkości.