Deser Z Musem Truskawkowym

Deser Z Musem Truskawkowym
Deser z musem truskawkowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chłodnej bitej polewy, żelatyna o Smaku Truskawkowym galaretki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubki Deserowe Z Musem, Deser Z Musem Z Czerwonych Malin, oraz Brzoskwiniowy Mus Melba Deser.

Instrukcje

1
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce 2 minut lub do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść truskawki w 6-szklankowej formie; przykryj 2 szklankami żelatyny. Przechowywać w lodówce 30 minut lub aż żelatyna jest ustawiona, ale nie firmy (żelatyna powinna trzymać się palca).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
3
Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny 30 minut lub do lekko zgęstnieje (konsystencja białka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Dodać 2 szklanki ubitej polewy; wymieszać z trzepaczką do dobrze wymieszać. Łyżka nad warstwą żelatyny w formie.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
6
Podawać z pozostałą bitą polewą. Resztki żelatyny przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn