Deser z kremem pistacjowym

Deser z kremem pistacjowym
Przepis na deser z kremem pistacjowym można przygotować w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 4 g białka i 17 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, okruszków krakersów o smaku maślanym, bitej polewy z kartonu i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 19%, to danie jest raczej złe. Deser lodowy pistacjowy, mrożony deser krem pistacjowy z sosem rubinowo-malinowym i świąteczny deser pistacjowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W nadającym się do użytku w kuchence mikrofalowej 8-calowym. kwadratowe naczynie, roztopić masło. Wymieszaj okruchy krakersów; dociśnij mieszaninę do dna naczynia. W misce ubijaj mleko i mieszankę budyniową przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Okruszków Krakersowych O Smaku Masła3/4 Szklanki Okruszków Krakersowych O Smaku Masła
2 Batoniki Heath (1,4 Uncji Każdy), Zmiażdżone2 Batoniki Heath (1,4 Uncji Każdy), Zmiażdżone
Batoniki Heath Każdy), PokruszonyBatoniki Heath Każdy), Pokruszony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstaw na 2 minuty lub do miękkości.
3
Wmieszaj lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wylać na skorupę. Przykryj i zamrażaj przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Posmarować bitą polewą; posypać pokruszonymi batonami. Zamrażaj przez 1 godzinę lub do momentu, aż będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn