Deser cytrynowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 286 kalorii . Ten przepis jest dla 24 osób. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, orzechów włoskich, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Deser warstwowy cytrynowy ,Deserowe chimichangas morelowe z kremem mascarpone i Deserowe krążki jabłkowe z syropem cynamonowym .
Instrukcje
1
W małym rondelku wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; stopniowo dodawaj wodę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać niewielką ilość gorącego nadzienia z żółtkami jaj; wlać wszystko z powrotem do garnka, stale mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i skórką z cytryny. Delikatnie wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokrój masło, aż mieszanka będzie przypominać grube okruszki. Wciśnij na dno natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż brzegi będą złocistobrązowe. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
W misce ubij serek śmietankowy i cukier puder, aż masa będzie gładka; ostrożnie rozprowadź ją na spodzie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posmaruj schłodzoną mieszanką cytrynową. W innej misce ubijaj mleko i mieszanki budyniowe na niskich obrotach przez 2 minuty; ubij wanilię. Wymieszaj z połową ubitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozłóż na warstwie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
10
Posmaruj pozostałą bitą śmietaną. Schłodź przez co najmniej 4 godziny przed pokrojeniem.