Deser Z Jabłek Pieczonych Malinami
Przepis malinowy pieczone jabłka deser może być wykonany w około 1 godzinę i 15 minut. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga szybkiego gotowania tapioki, malin, wody i bitej śmietany. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy obejmują Prosty, Ale Elegancki Deser-Pieczone Jabłka W Czerwonym Winie, Crockpot Sugar Detox Deser Nadziewane Jabłka, oraz Crockpot Sugar Detox Deser Nadziewane Jabłka.
Instrukcje
W misce wymieszaj cukier i tapiokę. Dodaj wodę i jagody.
Wytnij wzdłuż pasek skórki ze środka każdej ćwiartki jabłka; Odrzuć skórkę i wymieszaj jabłka z mieszanką malin.
Wlać do natłuszczonego płytkiego 3-qt. naczynie do pieczenia.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do miękkości jabłek, nakładając sos na jabłka co 15 minut.
Podawać na ciepło ze śmietaną.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na pieczone jabłko. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "