Deser z grilla
Deser z grilla może być tylko deserem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan), Rib-eye Grill, oraz Smoky Grill Rub.
Instrukcje
Odcedź ananasa, rezerwując 1/3 szklanki soku i sześć pierścieni ananasa (zachowaj pozostały sok i ananas do innego użycia).
W naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej połącz masło, brązowy cukier, wanilia, cynamon, gałka muszkatołowa i sok ananasowy. Mikrofalówka, odsłonięta, na wysokim poziomie przez 1-2 minuty lub do bąbelków.
Umyj połowę mieszanki po obu stronach pierścieni ananasa i plasterków ciasta.
Grillować, odsłonięty, na średnim ogniu, gotować ananasa i ciasto przez 1-2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru, szczotkując od czasu do czasu pozostałą mieszaniną soku ananasowego.
Każdy plasterek ciasta ułożyć pierścieniem z ananasa i gałką lodów; skropić karmelową polewą.