Deser wiśniowy
Przepis na deser Cherry Delight można przygotować w około 20 minut . Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 247 kalorii , 2 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, okruchów krakersów graham, cukru cukierniczego i serka śmietankowego. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 10% wyniku , co nie jest aż tak niesamowite. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Banana Delight Dessert , Chocolate Delight Dessert i Rabarbar Cream Delight Desser .
Instrukcje
W misce wymieszaj okruchy krakersów graham, cukier puder i masło. Naciśnij spód 8-calowego. x 4 cale Forma do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
W małej misce ubij serek śmietankowy i cukier puder na gładką masę; dodać ubitą polewę.
Rozłóż na cieście. Nadzienie z ciasta łyżkowego na wierzch. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do momentu ochłodzenia.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "