Deser wiśniowo-Granatowy z galaretką
Jeśli 6,21 zł za porcję spada w budżecie, galaretka wiśniowo-granat deser może być ogromny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1279 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka pomarańczy mandarynkowych, woda, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj JELL-O Jewels deser, Galaretkowy deser plażowy, oraz Tęczowe galaretki deserowe plastry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z zimną wodą i sokiem. Przechowywać w lodówce 1 do 1-1 / 4 godzin lub do zgęstnienia.
Wymieszać z pomarańczami. Przechowywać w lodówce 30 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
Połączyć ostudzony bicz i przyprawy; posmarować żelatyną.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.