Deser Wiśniowy Bezowy
Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deser Wiśniowy Bezowy, Tarta Wiśnia Deser Bezowy, oraz Deser Bezowy Rabarbarowy.
Instrukcje
Białka umieścić w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego; ubijać na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Łyżka bezy na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Używając tylnej części łyżki, uformuj bezę w 9-calowy. kształt serca, lekko narastające brzegi.
Piec w temperaturze 275° przez 1-1 / 2 godziny. Wyłącz piekarnik i nie otwieraj drzwi, pozostaw bezę w piekarniku na 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie ostudzić.
W małej misce ubić serek śmietankowy, cukier cukierniczy i waniliowy, aż będzie gładki. Złóż bitą śmietanę, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Aby służyć, umieścić serce na półmisku; wypełnić mieszaniną twarogu i top nadzieniem ciasto.