Deser migdałowy Mochan wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 572 kalorii, 9g białka, oraz 30g tłuszczu. Za $1.79 za porcję, dostajesz napój, który serwuje 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga migdałów, bitej polewy, ziaren kawy w czekoladzie i cukru. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Fondue Deserowe Mokka, Deser Toffi Mokka, oraz Kremowy Mrożony Deser Mokka.
Instrukcje
1
W małej misce połącz okruchy ciastek, cukier i masło. Naciśnij na dole i 1 w. w górę boków natłuszczonego 9-calowego. tortownica; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy, mleko, syrop czekoladowy i wanilię na gładką masę. Rozpuść granulki kawy w gorącej wodzie; ubij do mieszanki serka śmietankowego. Złożyć bitą polewę i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Czekoladowy
Kawa Rozpuszczalna
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Migdały
Wanilia
Woda
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Polać skórką. Przykryj i zamrażaj przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Wyjmij z zamrażarki 10-15 minut przed podaniem. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować.