Deser Lodowy Krówkowy
Fudge Ice-Cream deser może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 10g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, ciasto czekoladowe krówki mix, Creme-filled czekoladowe ciasteczka kanapkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Hot Fudge Ice Cream Deser, Deser Lodowy Krówkowy, oraz Mocha-Deser Lodowy Krówkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Dno i boki patelni 13x9 cali z folią, pozostawiając folię zwisającą po 2 przeciwległych stronach patelni. Smar lub spray dno tylko z folii.
W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać, masło i jajka łyżką do wymieszania (ciasto będzie bardzo grube). Za pomocą smarowanych palców, rozprowadzić lub poklepać na patelni.
Piec 18 do 21 minut lub do wyschnięcia powierzchni i nie jest już błyszczące. Uruchom nóż wokół boku ciasta poluzować. Całkowicie schłodzić na patelni, około 1 godziny.
Rozgrzaną krówkę rozłożyć na cieście; posypać 1 szklanką posiekanych ciasteczek. Zamrozić do twardości, około 30 minut.
Rozłóż lody na ciastkach. Przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny lub przez noc do uzyskania jędrności.
Posypać pozostałą 1 szklanką posiekanych ciasteczek.
Odstawić na 15 do 20 minut przed podaniem. Dla łatwiejszego cięcia, zdjąć z patelni, za pomocą folii do podnoszenia. Przechowywać w zamrażarce.