Przepis na deser jabłkowy z przyprawami można przygotować w około 45 minut . Za 33 centy za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na wegetariańskie danie laktoowowegetariańskie ma 239 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Przepis ten jest przeznaczony dla 9 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, ekstraktu waniliowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Deserowe krążki jabłkowe z syropem z kremu cynamonowego ,tarta jabłkowa + krem z ciasta korzennego + kruche ciasteczka cynamonowe i gorący korzenny cydr żurawinowo-jabłkowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Posiekana Czerwona Cebula Do Podania
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Nieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Wymieszaj jajko z jabłkami; dodaj do mieszanki mąki i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z orzechami włoskimi.
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Przełożyć do kwadratowej formy do pieczenia o wymiarach 8 cali i wysmarować sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
5
Do sosu w małym rondelku z powłoką zapobiegającą przywieraniu wymieszaj brązowy cukier, mąkę i sól. Stopniowo dodawaj wodę; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanka się zagotuje. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty dłużej lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno Pokrojona
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)