Deser Dyniowo-Przyprawowy

Deser Dyniowo-Przyprawowy
Jeśli 78 centów za porcję spada w Twoim budżecie, deser dyniowo-przyprawowy może być świetnym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 344 kalorie, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, brązowy cukier, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kawa deserowa z likierem Bailey ' s Pumpkin Spice, Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, oraz Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki crumbly. Naciśnij na patelni o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 10 minut; lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, beat Dynia, mleko, jajka, cukier granulowany, sól i przyprawa pie do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
DyniaDynia
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zalać częściowo upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 20 minut. W małej misce, wymieszać pekan, 1/2 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki masła, aż crumbly; posypać nadzieniem dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Piec od 15 do 20 minut dłużej lub do momentu napełnienia. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w cukrze, skórce pomarańczowej i cynamonie, aż uformują się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podajemy deser z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn