Deser Czterowarstwowy
Deser czterowarstwowy wymaga mniej więcej 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 231 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cool whip lite bited polewa, cukier puder, donice slivered migdały, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Deser Czterowarstwowy, Deser Cytrynowy, oraz Deser Oreo Four Layer.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, migdały i margarynę w dużej misce, aż dobrze wymieszane i kruche. Naciśnij mocno na dno 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 15 minut lub do lekko rumiane. Super.
Serek śmietankowy i cukier puder wymieszać drewnianą łyżką, aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać w 1 szklance ubitej polewy. Łyżka na skórce.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty. Łyżka na mieszance serek.
Rozprowadzić z pozostałą 1 filiżanką ubitą polewą. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub aż będzie gotowy do podania.