Deser czekoladowy z malinami
Przygotowanie trifle z malinami i czekoladą zajmuje około 15 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 475 kalorii , 7 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 2,85 USD za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka konfitury malinowej, malin, ciasta funtowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu osobom naprawdę podobało się to europejskie danie. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również trifle z jagodami i białą czekoladą , babeczki z malinami i trifle z jagodami .
Instrukcje
Wymieszaj mleko z budyniem zgodnie z instrukcją na opakowaniu; schłódź.
Pokrój ciasto w kostki o wymiarach 1 cala; połowę włóż do szklanej miski o pojemności 2 qt. W małej misce delikatnie wymieszaj maliny i konfitury; nałóż połowę na ciasto.
Wlać połowę puddingu na maliny. Przykryć pozostałymi kostkami ciasta.
Warstwa z pozostałymi jagodami i puddingiem. Schłodź do momentu podania.
Jeśli chcesz, udekoruj bitą śmietaną i malinami.