Deser czekoladowy Sweet ' N Easy
Sweet ' n Łatwe czekolada deser owocowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 38. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chłodnej bitej polewy, ciasto czekoladowe mix, truskawki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Deser Easy Fruit Crisp" Dump", Łatwa Mrożona Sałatka Owocowa / Deser, oraz Słodki i łatwy deser brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 2 (15x10x1-inch) patelnie do pieczenia z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Wymieszać ciasto, jajka, 1-1 / 3 szklanki wody i 1/3 szklanki śmietany w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 2 minuty; zeskrobać miskę. Pokonać na średniej prędkości dodatkowe 2 minuty.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec 15 do 18 minut lub aż wykałaczka włożona do ośrodków wychodzi czysty. Całkowicie fajne.
Beat pozostałe 2/3 szklanki śmietany i cukru pudru w dużej misce z drutu trzepaczką do dobrze wymieszane.
Dodać ubitą polewę; dobrze wymieszać. Odstawić. Truskawki i jagody wrzucić do osobnej miski; odstawić.
Wyciąć 2 kółka ciasta z warstwy ciasta na każdej patelni, za pomocą 6-calowej pokrywki rondla. (Będziesz miał w sumie 4 rundy ciasta.)
Umieścić 1 rund ciasta na dużym talerzu deserowym; rozłożyć 1/2 szklanki ubitej mieszaniny polewy. Dodać 1/2 szklanki mieszanki jagodowej i dodatkowo 1/2 szklanki ubitej mieszaniny polewy.
Przykryć trzecią okrągłą tortownicą. Powtórz warstwy ubitej mieszaniny topping i mieszanki jagodowej; wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Rozprowadzić na wierzchu pozostałą ubitą mieszaninę.
W razie potrzeby udekoruj świeżą miętą i dodatkowymi jagodami. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.