Deser Cytrynowo-Limonkowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, mleko skondensowane, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Deser Warstwowy Cytrynowo-Limonkowy, Deser Warstwowy Cytrynowo-Limonkowy Daiquiri, oraz Deser Cytrynowy Warstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżkę sorbetu na wyłożoną folią patelnię 9x5 cali; rozprowadzić, tworząc równomierną warstwę na patelni. Zamrażać 10 min.
W międzyczasie, ubić serek rozprowadzić w dużej misce z trzepaczką, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku aż do wymieszania. Wymieszać z chłodnym batem i sokiem z limonki.
Na patelni rozprowadzić mieszankę twarogu na warstwie sorbetu; zamrozić 3 godziny lub do momentu, aż będzie jędrna.