Deser Bezowy Z Rabarbaru
Rabarbar Beza deser może być tylko deser, którego szukasz. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 15. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz pod ręką sól, rabarbar, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Deser Bezowy Z Rabarbaru, Ciasto Bezowe Z Rabarbarem, oraz Ciasto Bezowe Z Rabarbarem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut. Ostudzić na ruszcie.
W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę i sól. Dodać żółtka i śmietanę.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do zestalenia.
W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po łyżce stołowej, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubij wanilię.
Rozłóż na gorącym nadzieniu.
Piecz przez 12-15 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie. Wstaw do lodówki na 1-2 godziny przed podaniem. Przechowuj resztki w lodówce.