Deser bezowy – dekoracyjny element centralny stołu

Deser bezowy – dekoracyjny element centralny stołu
Jeśli masz około 20 minut , aby spędzić je w kuchni, Meringue Trifle - Decorative Tablescape Centerpiece może być niesamowitym przepisem na bezglutenowe i lakto-owo-wegetariańskie danie, którego warto spróbować. Ten deser ma 291 kalorii , 3 g białka i 22 g tłuszczu na porcję. Za 2,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Jest to dość niedrogi przepis dla fanów europejskiego jedzenia. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka cukru pudru, mięty, barwnika spożywczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 41% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Berry Trifle , Berry and White Chocolate Trifle i Caramel Almond Berry Trifle .

Instrukcje

1
Włóż beziki do woreczka strunowego i delikatnie rozdrobnij je wałkiem na duże kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2
Odłóż około 10 malin i 1 szklankę pokruszonych kawałków bezy na wierzch trifle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
3
W dużej misce, używając miksera ręcznego, ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć. Przy włączonym mikserze dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej, kilka kropli barwnika spożywczego, a następnie powoli dodawaj cukier. Kontynuuj ubijanie, aż utworzą się średnie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Przykryj dno dużej, 3-kwartowej, przezroczystej miski na deser około 1/3 bezy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Posyp 1 1/2 litra malin, upewniając się, że część z nich jest położona wzdłuż, tak aby były widoczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
Rozłóż około 2 filiżanek kremu miętowego na wierzchu. Zrób kolejną warstwę lub 2 w ten sam sposób, kończąc kremem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Ułóż na wierzchu małe kółko z odłożonych malin i posyp pozostałymi pokruszonymi bezikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Udekoruj środek dużą gałązką mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn