Delightful Devil ' s Food Cake

Delightful Devil ' s Food Cake
Ten przepis zawiera 6 porcji z 402 kalorie, 8G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką kawę, cukier, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić jajko, maślankę, kawę, olej i wanilię; dodać do suchych składników do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Płaszcz a 9-in. okrągła patelnia do pieczenia ze sprayem do gotowania i kurzem z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Dodaj ciasto.
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie Cool.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Do nadzienia połącz ricottę, cukier i koncentrat soku pomarańczowego; złóż wiśnie i chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Ciasto pokroić na pół pionowo.
8
Rozłóż wypełnienie na jedną połowę; wierzch z pozostałą połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
W misce ubić śmietanę, aż do uzyskania miękkich pików. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy, kakao i wanilię, aż powstaną sztywne szczyty. Frost top i boki ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn