Deep South Fried Chicken
Deep South Fried Chicken to bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 458 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 773 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka mąki, mielonego pieprzu, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Deep South Slaw, Gulasz Z Głębokiego Południa, oraz Deep South Eggnog Cake.
Instrukcje
Podgrzać skracanie w dużej, żeliwnej patelni na średnim ogniu.
W brązowej papierowej torbie na lunch, połączyć mąkę, sól i pieprz. Wstrząsnąć dwa kawałki kurczaka w torbie do płaszcz, i umieścić je na patelni. Powtórz, aż cały kurczak jest powlekany i na patelni.
Smażyć kurczaka na średnim ogniu, aż wszystkie kawałki będą rumiane z obu stron. Włączyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować przez 25 protokół.
Zdejmij pokrywę i zwiększ ciepło do średniej wysokości. Kontynuuj smażenie, aż kawałki kurczaka staną się głęboko złociste, a soki będą jasne.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.