Przepis Deep-Dish Taco Squares jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz stare el chiles, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deep Dish Taco Squares, Deep Dish Taco Pie, oraz Pizza Taco Deep-Dish.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 8-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Mieszać w mieszance przypraw taco aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Spray Do Gotowania
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Patelnia
Piekarnik
2
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i wody do miękkiego ciasta formy. Za pomocą palców zanurzone w mieszance Bisquick, pat ciasta na dole i 1/2 cala się boki naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Ciasto
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W tej samej misce wymieszać śmietanę, majonez i ser aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Kwaśna śmietana
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Warstwa mieszaniny wołowiny, pomidorów i chiles na ciasto; łyżka kwaśnej śmietany na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Papryka Chili
Pomidor
Ciasto
Wołowina
5
Piec 25 do 30 minut lub do momentu, aż krawędzie ciasta będą jasnobrązowe.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.