Deep Dish Pecan Pie

Deep Dish Pecan Pie
Przepis Deep Dish Pecan Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Orzechowe Z Głębokim Daniem, Deep-dish Chocolate Bourbon Pecan Pie, oraz Deep-dish Muirhead Pecan Pumpkin Butter Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, pulse mąki z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Przełożyć do miski i wymieszać z lodowatą wodą. Zagnieść ciasto 2 lub 3 razy, następnie podzielić na pół i wkleić każdą połowę w 6-calowy dysk. Owiń dyski oddzielnie w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 ciasto na 11-calową okrągłą. Dopasuj ciasto do głębokiego 9-calowego talerza ciasta. Trim zwis do 1/2 cala, złożyć krawędzie pod i zaciskać dekoracyjnie; przechowywać w lodówce. Powtórz z pozostałym dyskiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dno piekarnika wyłożyć folią w przypadku wycieków. Podziel orzechy pekan równomiernie między skorupki ciasta. W dużej misce, połączyć jajka, żółtka, wanilia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ubić brązowy cukier i masło na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubić syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Nadzienie zalać orzechami pekan, dociskając je łyżką, aby pokryć je syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
10
Piec na środku piekarnika przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 i piec przez około 1 godzinę, lub aż skórki będą złote, a nadzienie będzie nadmuchane i zacznie pękać na brzegach; nadal powinno być lekko jiggly.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Niech placki ostygną na stojaku, a następnie podawać.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn