Deep Dish Pecan Pie
Przepis Deep Dish Pecan Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Orzechowe Z Głębokim Daniem, Deep-dish Chocolate Bourbon Pecan Pie, oraz Deep-dish Muirhead Pecan Pumpkin Butter Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, pulse mąki z cukrem i solą.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Przełożyć do miski i wymieszać z lodowatą wodą. Zagnieść ciasto 2 lub 3 razy, następnie podzielić na pół i wkleić każdą połowę w 6-calowy dysk. Owiń dyski oddzielnie w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 ciasto na 11-calową okrągłą. Dopasuj ciasto do głębokiego 9-calowego talerza ciasta. Trim zwis do 1/2 cala, złożyć krawędzie pod i zaciskać dekoracyjnie; przechowywać w lodówce. Powtórz z pozostałym dyskiem.
Dno piekarnika wyłożyć folią w przypadku wycieków. Podziel orzechy pekan równomiernie między skorupki ciasta. W dużej misce, połączyć jajka, żółtka, wanilia i sól.
Ubić brązowy cukier i masło na gładką masę.
Nadzienie zalać orzechami pekan, dociskając je łyżką, aby pokryć je syropem.
Piec na środku piekarnika przez 15 minut.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 300 i piec przez około 1 godzinę, lub aż skórki będą złote, a nadzienie będzie nadmuchane i zacznie pękać na brzegach; nadal powinno być lekko jiggly.
Niech placki ostygną na stojaku, a następnie podawać.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.