Deep-Dish Cherry Pie
Deep-Dish Cherry Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz skracanie warzyw, skracanie warzyw, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deep Dish Cherry Pie, Deep Dish Cherry Pie, oraz Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć, 1 1/2 łyżki słodzika i sól.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać wodę z lodem i ocet; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Kształt w piłkę.
Zwiń w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić ciasto w 10-calowy placek; docisnąć do dna i boków płyty. Krawędzie flet.
Czereśnie odsączyć, rezerwując 1 1/4 szklanki płynu. Odstaw wiśnie na bok.
Połącz reserved cherry liquid, 1/2 szklanki słodzika i skrobię kukurydzianą w rondlu; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu, aż będzie bardzo gęsty, ciągle mieszając. Wymieszaj z wiśniami, cynamonem i ekstraktem z migdałów.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta. Ciasto osłonić folią i piec w temperaturze 400 przez 20 minut. Zmniejszyć ogień do 375; piec, nieekranowany, 25 do 30 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.