Deconstructed Guacamole

Deconstructed Guacamole
Przepis Dekonstruowany Guacamole jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 88 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Przyniósł ci go Martha Stewart. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka awokado, kolendra, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dekonstrukcyjna Sałatka Guacamole, Spódnica Steki Z Dekonstrukcji Guacamole, oraz Dekonstrukcyjna Sałatka Guacamole z winegretem Kminkowo-limonkowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn