Death by Chocolate II
Death by Chocolate II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 7768 kalorii, 138g białka, oraz 238g tłuszczu każdy. Na 25,72 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mix ciasto czekoladowe, mleko, bitą polewą, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Do wykorzystania czekolady pokryte rodzynki można śledzić to danie główne z Czekoladowy Precel I Wiśniowe Kulki Popcornu jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Śmierć przez czekoladę, Śmierć przez czekoladę, oraz Death by Chocolate IV.
Instrukcje
Upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania na jeden tort o wymiarach 9x13 cali. Gdy ciasto jest chłodne, wbijaj otwory w wierzch i polewaj likierem kawowym. Rozbić ciasto na 1 cala kostki i odstawić.
Pudding wymieszać z mlekiem, aż będzie gęsty.
W dużej misce ponczu warstwa 1/2 kostek ciasta, 1/2 budyniu, 1/2 zmiażdżonych batoników i 1/2 ubitej polewy. Powtórz warstwy w tej samej kolejności.
Posypać top prażone migdały i wszelkie dodatkowe rozgniecione masło toffi batony, w razie potrzeby. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.