David ' s Mesquite Smoked Texas Brisket

David ' s Mesquite Smoked Texas Brisket
Przepis David ' s Mesquite wędzony Texas mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 366 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, czosnek, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Cousin David ' s Slow Cooker Brisket.

Instrukcje

1
Dokonaj głębokich cięć w mostku za pomocą noża do parkowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Umieścić goździki całą drogę do cięcia. Obficie posypać mostek grecką przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
3
Umieść Drewno mesquite na szarym / gorącym węglu.
4
Połóż tłuszcz na grillu. Palić przez 2 godziny i nie obracać mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjmij mięso i zawiń szczelnie 2 razy w bardzo ciężką folię aluminiową. Wstawić do piekarnika na 2 godziny na blasze w temperaturze 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Wyjąć z piekarnika i odstawić (jeszcze zawinięte w folię) 30 minut do 1 godziny przed podaniem, aby mięso "jędrne" i sok do wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia58
Magazyn