David ' s Duck Risotto z szynką i kiełbasą

David ' s Duck Risotto z szynką i kiełbasą
Przepis David ' s Duck Risotto z szynką i kiełbasą jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 10,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1974 kalorie, 40g białka, oraz 162g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kiełbasę wagi, masło, pół piersi kaczki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portugalskie Risotto Z Kaczką, Czerwone wino risotto z kaczką i grzybami garlickimi, oraz Piersi z kaczki z cydrem-Farro Risotto.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Udka kaczki doprawić solą i pieprzem. Gdy patelnia jest gorąca, dodać kawałki kaczki, skórki w dół i sear aż lekko rumiane, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Noga KaczkiNoga Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić tłuszcz.
3
Przenieść nogi do średniego garnka i dodać tyle bulionu, aby pokryć, a następnie dusić, pod przykryciem, na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie, 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Tymczasem, odsączyć tłuszcz z kaczki z patelni, dodać kiełbasę, i podsmażyć na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usuń łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć i wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieść nogi kaczki na talerz. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń skórę, wyciągnij mięso z kości i rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa. Odstawić. Łyżkę tłuszczu z wierzchu wywaru i dodać pozostały wywar do garnka. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Rozgrzej piekarnik do 71° i wsuń do regału chłodzącego ustawionego na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Za pomocą ostrego jak brzytwa noża, zdobądź skórę piersi w wzór crosshatch, pamiętając, aby nie przeciąć ciała. Osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rozgrzać dużą suchą patelnię na średnim ogniu, dodać pierś, strona skóry w dół, i sear aż ostry, pozwalając tłuszczu renderować powoli, 10 do 15 protokół. Nie spiesz się. Ostatnią rzeczą, jakiej chcesz, jest kęs pełen tłuszczu do żucia. Odwróć i przesmaruj drugą stronę przez 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Przenieść kaczkę do regału w piekarniku, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Spuścić wszystko, ale 3 łyżki tłuszczu z patelni i ciepła na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół. Wymieszać w ryżu do płaszcz, i gotować, aż przezroczyste na brzegach, o 2 protokół. Splash w winie i kontynuować gotowanie do wchłonięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Dodaj kadzi gorącego bulionu i gotować, mieszając w sposób ciągły, aż płyn prawie pęknie. Utrzymuj ten rytm dodawania bulionu, mieszania i gotowania przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
14
Wymieszać szynkę, kiełbasę i rozdrobnione kawałki kaczki do risotto i wznowić chochle, mieszając, i gotowanie, aż ryż porusza się fala-jak po zamontowaniu i jest delikatny, ale oferuje tylko najmniejszy opór w środku, 5 do 10 minut więcej. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i masłem, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cała KaczkaCała Kaczka
Groszek Goya®Groszek Goya®
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
15
Pokroić pierś w poprzek na cienkie plasterki. Aby służyć, podziel risotto między płytkie miski i ułóż plastry na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Posypać natką pietruszki i skórką pomarańczową. Szybko do stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn