David ' s Chicken-smażony stek z sosem Redeye

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj stek David ' s Chicken-Fried z sosem Redeye. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 826 kalorii, 39g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sody oczyszczonej można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye, Kotlety z kurczaka smażone z indyka z sosem Redeye, oraz Stek z kurczaka smażony z sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając płaskiej strony młotka do mięsa. Lekko Funt stek, za pomocą teksturowanej stronie młotka mięsnego. Owinąć szczelnie folią i schłodzić 1 godzinę.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w misce.
W osobnej misce ubijamy jajka i kolejne 2 składniki.
Posyp obie strony steków solą i czarnym pieprzem.
Steki zanurzyć w mieszaninie jaj, i pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar. Powtórz procedurę jeszcze dwa razy.
Smaż steki, 1 na raz, w gorącym oleju na patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 6 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na stojaku z drutu w patelni z galaretką.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc