Date Pecan Caps
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać date Pecan Caps spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz serek, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Date Pecan Pie, Ciasto orzechowe i daktylowe, oraz Pecan Date Fruitcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Posmaruj dwie 12-kubkowe puszki mini-muffin.
W średniej misce, ubić razem Serek i masło drewnianą łyżką, aż puszyste, o 2 protokół. Ubić w mące aż do połączenia. Za pomocą mąki (ciasto będzie lepkie) podzielić ciasto między kubki muffin, naciskając na dno i boki ciasta, aby utworzyć skorupki.
Pozwól schłodzić w lodówce podczas napełniania.
W misce robota kuchennego połącz daktyle, pekany, cukier, wanilię i żółtka jaj. Pulse aż prawie gładkie; odstawić. W średniej misce ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć białka do mieszanki daktylowej.
Napełnij każdą filiżankę 2/3 drogi mieszanką daktylową.
Piec, aż czapki są złote i szczyty mają nadmuchane i ciemnieje, o 25 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut w patelni, a następnie wyjmij do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.