Date Nut Pinwheel Cookies I might be a good recipe to expand your deser recipe box. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, daktyle, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Date Pinwheel Cookies, Date Nut Pinwheel Cookies, oraz Chewy Date and Walnut Pinwheel Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Chop pestted daktyle w chopper żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
2
Umieść daty w małym rondlu i dodaj 1/4 szklanki cukru, szczyptę soli i 1 1/4 szklanki wody. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina będzie o miękkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Daktyle
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj startą skórkę cytryny, sok z cytryny i posiekane orzechy.
Zmiksować 3/4 szklanki masła i stopniowo dodawać 1/2 szklanki białego cukru i 1 szklankę lekko zapakowanego brązowego cukru. Dobrze bij. Ubić 2 jajka, aż będą grube i dodawać do śmietany część mieszaniny na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Zmierz do przesiewacza 3 1/2 szklanki mąki, 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej i 3/4 łyżeczki soli. Przesiać razem dwa razy. Suche składniki przesiać do kremowej mieszaniny około 1/4 na raz.