Dark Mocha torte to deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, mocnej kawy espresso, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Deep Dark Mocha Torte, Zdrowe pączki Mocha z ciemną czekoladą Mocha Glaze, oraz Tort Mocha.
Instrukcje
1
najpierw zrób ciasto. mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiać do miski. Wcierać w masło, aż będzie kruche. Szybko wymieszaj jajka, aż wszystko połączy się z ostrzem noża. Owiń w folię spożywczą. Schłodzić przez 30 minut.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozwałkuj ciasto i wyłóż 21-centymetrową blachę z luźnym dnem. Schłodzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
wyłożyć ciasto papierem do pieczenia, wypełnić fasolą do pieczenia i piec na ślepo przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usuń fasolę i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
6
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 150C / wentylator 130C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Aby zrobić nadzienie, roztopić czekoladę w żaroodpornej misce na patelni z gotującą się wodą lub w kuchence mikrofalowej na wysokości przez 1-2 minuty, a następnie ostudzić. Masło i cukier ubić do bladości i puszystości, następnie stopniowo ubić jajka, żółtko, orzechy i mąkę. Składamy czekoladę i kawę, wlewamy do skrzynki i pieczemy 25-30 minut, aż okruchy przylgną do włożonego szaszłyka (środek torte nie będzie całkowicie ustawiony, będzie nadal jędrny z piekarnika).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje dla Torte. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.