Dark Magic Cupcakes

Dark Magic Cupcakes
Dark Magic Cupcakes może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 3G białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz jajka, kakao, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dark Chocolate Macadamia Nut Magic Bars (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Maple Magic Carrot Cupcakes, oraz Magiczne babeczki owocowo-warzywne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej Piec konwekcyjny do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać kakao z gorącą wodą i dodać papryki chipotle, chili w proszku i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Niech strome przez 10 minut.
4
W stojącej misce dodaj cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Wymieszać na niskim poziomie przez 30 sekund.
6
Dodać olej do suchych składników i mieszać przez 1 minutę na niskim poziomie. W osobnej misce lekko wymieszać wanilię i jajka. Następnie dodaj do miksera i zmiksuj aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Dodać zimną wodę i mieszaninę kakao do miksera, trochę na raz, aż włączone. Zeskrobać miskę i wymieszać na niskim poziomie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Wypełnij wkładki cupcake 2/3 pełne i piec, aż gotowe, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Do złożenia: Cupcakes ostudzić całkowicie i top z maślaną limonką i zanurzyć w schłodzonym Ganache czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
10
Masło wymieszać, aż będzie gładkie, skrobanie miski co kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodać cukier i wymieszać na gładką masę. Następnie dodaj wanilię, skórkę z limonki i sok. Ubić do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn