Daniel ' s sardynka i czerwona papryka Terrine

Daniel ' s sardynka i czerwona papryka Terrine
Sardynka Daniela i Terryna z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin. Jeśli masz filety z sardynki, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tartinki z pieprzem Piquillo i sardynką, Krakers z sardynką i pieprzem, oraz {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia i ułóż sardynki lub łososia w jednej warstwie na patelni. Doprawić filety z obu stron solą i pieprzem oraz jedną czwartą oliwy z oliwek. Połowę szałwii, tymianku, rozmarynu i czosnku rozsypać na filetach i wsunąć patelnię do piekarnika. Smażyć sardynki przez 7 minut, lub dopóki nie są po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
SardynkiSardynki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć sardynki z patelni do pieczenia, ostudzić, a następnie schłodzić w lodówce. Ponownie wyłożyć blachę do pieczenia czystym papierem pergaminowym i ułożyć bakłażana na arkuszu. Doprawić plastry bakłażana solą i pieprzem oraz pozostałym olejem i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SardynkiSardynki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec bakłażana przez 20 do 25 minut, lub do miękkości. Schłodzić, a następnie przenieść do lodówki, aby schłodzić. Linia 8 1/2 przez 4 1/2 przez 2 1/2-calowy bochenek patelni z plastikową folią, pozwalającą na rozciąganie na boki. Terrina zostanie zbudowana z bakłażana, papryki, sardynek i pomidorów w warstwach, począwszy od bakłażana. Aby rozpocząć, pokroić plasterki bakłażana, aby pasowały do terryny i ułożyć warstwę bakłażana na dnie i po bokach terryny, pozwolić plasterkom trochę nachodzić i zwisać krawędzie. Wierzch z papryką, potem sardynkami, potem pomidorami. Powtórz z pozostałymi składnikami, kończąc składając zwisający bakłażan na wierzchu terryny i wyrównując wierzch dodatkową warstwą plastrów bakłażana. Przykryj górę plastikową folią, która wisi po bokach i naciśnij inny kawałek plastikowej folii do góry na dobry środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SardynkiSardynki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Wytnij kawałek tektury falistej, aby zmieścił się w górnej części terryny i mocno dociśnij go do folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Umieść wagę, takich jak 1-funt może, na wierzchu tektury, umieścić terrine na pergaminu wyłożonej tacy (złapać wszelkie kapanie, które wynikają z ważenia), i przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin, lub na noc.
6
Aby służyć: Jeśli masz nóż elektryczny, teraz jest czas, aby go użyć, jeśli nie, wybierz długi cienki ząbkowany nóż i pracuj z ruchem piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Usuń ciężar, karton i arkusz folii. Ostrożnie pokroić Bochenek w plasterki, każdy nie mniej niż 1 cal grubości (cieńsze plasterki rozpadną się.) Jeśli chcesz, podawaj terrinę z małą zieloną sałatką z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn