Daniel ' s sardynka i czerwona papryka Terrine

Daniel ' s sardynka i czerwona papryka Terrine
Sardynka Daniela i Terryna z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin. Jeśli masz filety z sardynki, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tartinki z pieprzem Piquillo i sardynką, Krakers z sardynką i pieprzem, oraz {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia i ułóż sardynki lub łososia w jednej warstwie na patelni. Doprawić filety z obu stron solą i pieprzem oraz jedną czwartą oliwy z oliwek. Połowę szałwii, tymianku, rozmarynu i czosnku rozsypać na filetach i wsunąć patelnię do piekarnika. Smażyć sardynki przez 7 minut, lub dopóki nie są po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
SardynkiSardynki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć sardynki z patelni do pieczenia, ostudzić, a następnie schłodzić w lodówce. Ponownie wyłożyć blachę do pieczenia czystym papierem pergaminowym i ułożyć bakłażana na arkuszu. Doprawić plastry bakłażana solą i pieprzem oraz pozostałym olejem i ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SardynkiSardynki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Piec bakłażana przez 20 do 25 minut, lub do miękkości. Schłodzić, a następnie przenieść do lodówki, aby schłodzić. Linia 8 1/2 przez 4 1/2 przez 2 1/2-calowy bochenek patelni z plastikową folią, pozwalającą na rozciąganie na boki. Terrina zostanie zbudowana z bakłażana, papryki, sardynek i pomidorów w warstwach, począwszy od bakłażana. Aby rozpocząć, pokroić plasterki bakłażana, aby pasowały do terryny i ułożyć warstwę bakłażana na dnie i po bokach terryny, pozwolić plasterkom trochę nachodzić i zwisać krawędzie. Wierzch z papryką, potem sardynkami, potem pomidorami. Powtórz z pozostałymi składnikami, kończąc składając zwisający bakłażan na wierzchu terryny i wyrównując wierzch dodatkową warstwą plastrów bakłażana. Przykryj górę plastikową folią, która wisi po bokach i naciśnij inny kawałek plastikowej folii do góry na dobry środek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
SardynkiSardynki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
4
Wytnij kawałek tektury falistej, aby zmieścił się w górnej części terryny i mocno dociśnij go do folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Umieść wagę, takich jak 1-funt może, na wierzchu tektury, umieścić terrine na pergaminu wyłożonej tacy (złapać wszelkie kapanie, które wynikają z ważenia), i przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin, lub na noc.
6
Aby służyć: Jeśli masz nóż elektryczny, teraz jest czas, aby go użyć, jeśli nie, wybierz długi cienki ząbkowany nóż i pracuj z ruchem piłowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Usuń ciężar, karton i arkusz folii. Ostrożnie pokroić Bochenek w plasterki, każdy nie mniej niż 1 cal grubości (cieńsze plasterki rozpadną się.) Jeśli chcesz, podawaj terrinę z małą zieloną sałatką z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia76
Magazyn