Need a danie główne bezglutenowe? Danie z wołowiny i ryżu może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 501 kalorii, 35g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, mielony pieprz, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Danie Wołowe Hawajskie, Wołowina Szpinak Gorące Danie, oraz One Dish Beef & Mushroom Pot Pie.
Instrukcje
1
Umieść mieloną wołowinę, cebulę, czosnek i zieloną paprykę w rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż wołowina będzie równomiernie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Spuścić smar.
3
Wymieszać ryż, bulion, wodę, bulion, pomidory i kukurydzę do rondla. Doprawić pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 25 minut. Top z mozzarellą i serów Monterey Jack służyć.