Dairy Hollow House Kalarepa Budyń
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Jeśli 1,29 zł za porcję spada w budżecie, nabiał Hollow House budyń kalarepa może być wielki bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, gałkę muszkatołową, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gluten / nabiał / jajko / soja darmowe Wegańskie Toll House Chocolate Chip Cookies, Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, oraz Stary Dworek Tradycyjny Wiktoriański Pudding Świąteczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Spray 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia lub sześć indywidualnych 6-uncji ramekins z gotowania sprayu. Odstawić.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać kalarepę i gotować, aż lekko zmięknie, 3 do 5 protokół.
Umieścić w robocie kuchennym i puree. Odmierz 3 szklanki puree, oszczędzając resztki do innego użycia (na przykład schłodzoną zupę). Odstaw puree na bok.
W maszynce umieścić jajka z dodatkiem neufchtel, mleka, skrobi kukurydzianej, Pickapeppy, soli, gałki muszkatołowej i pieprzu. Buzz aż bardzo gładko.
Dodać 3 szklanki puree i połowę parmezanu i buzz do włączenia. Smak i, jeśli to konieczne, doprawić więcej pieprzu.
Wlać masę budyniową do przygotowanego naczynia do pieczenia lub do poszczególnych ramekinów.
Umieść naczynie lub ramekiny na większej patelni z gorącą wodą, aby uzyskać cal się boki naczynia lub ramekiny.
Umieścić patelnię w nagrzanym piekarniku i piec przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałym parmezanem na wierzch. Powrót do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż ser topi się i złoty i budyń jest twardy, rumiane, i nie przykleja się do palca po dotknięciu jego powierzchni, kolejne 20 do 30 protokół.
Podawać na gorąco lub na ciepło, pokroić w kwadraty lub odwrócone z ramekinów.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;