Daeji Bulgogi (Pikantny Koreański Grill Wieprzowy)

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Daeji Bulgogi (Pikantny Koreański wieprzowina grill) może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 166 kalorii, 24g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jeśli masz brązowy cukier, imbir, tajska pasta chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Daeji Bulgogi (Korean Spicy BBQ Pork), Bulgogi (Korean Beef Barbecue), oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Koreański Grill Wołowina Bulgogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiń wieprzowinę w folię; zamrozić 1 1/2 godziny lub do firmy.
Usuń plastikową folię; pokrój wieprzowinę po przekątnej na ziarno w plastry o grubości 1/16 cala.
Połączyć wieprzowinę, cukier i kolejne 6 składników (cukier przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Umieść druciany kosz do grillowania na stojaku grillowym.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść wieprzowinę na koszu do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness, często obracając.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego.
![Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot]()
Zinfandel 2013 to znakomity rocznik koloru i głębi, który prezentuje ciemny rubinowy odcień i intrygujące aromaty suszonej śliwki, ciastka snicker doodle i ciasta jeżyn z nutami cynamonu i białego pieprzu. Pierwszy łyk otula podniebienie soczystymi ciemnymi owocami i elastycznymi taninami, które zapewniają długotrwałe wykończenie. Kolejne łyki pokazują ciemną wiśnię, bogatą czekoladę mocha, tosty kokosowe i pyszne ziarna granatu.Mieszanka: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
A superb vintage for color and depth, the 2013 Zinfandel showcases a dark ruby hue and intriguing aromas of dried plum, snicker doodle cookie, and blackberry pie with hints of cinnamon and white pepper. The first sip envelops the palate with juicy dark fruit flavors and supple tannins that provide a lingering finish. Subsequent sips show off dark cherry, rich mocha chocolate, toasted coconut, and delicious pomegranate kernels.Blend: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot