Dad 's Kickin' Jamaican Wings, Mon
Tata kopie jamajskie skrzydła, Mon jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, czosnek, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 10 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Mongolskie skrzydełka z kremowym sosem Wasabi, Jamajskie Skrzydełka Kurczaka" Jerk", oraz Kickin ' BBQ Spice Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić Szarpanie przyprawy, olej, czosnek, imbir, zielona cebula, i plastry jalapeno w blenderze, i zmiksować, aż gęsta i gładka. Wsad skrzydła w mieszaninie i ułóż w jednej warstwie na blachach do pieczenia.
Pozostałą mieszaninę równomiernie rozprowadzić na skrzydłach. Przykryć folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Piecz skrzydełka 2 godziny w nagrzanym piekarniku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.