Dżem wiśniowy-hattan

Dżem wiśniowy-hattan
Dżem wiśniowy-hattan może być właśnie tym napojem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 1 i kosztuje 2,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz lód, Bourbon, konfitury z wiśni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Dżem wiśniowy-hattan, Dżem Wiśniowy, oraz Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry.

Instrukcje

1
Shaker do martini napełnij lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
LódLód
2
Dodaj konfitury, bourbon, wermut i Bittersy; umieść pokrywkę na shakerze i wstrząśnij, aż ostygnie i zmiksuje. Przecedzić do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
WermutWermut
3 30ml Whisky3 30ml Whisky
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Dekoruj plasterkiem pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn