Dżem Orzechowy

Dżem Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj dżemu z orzechów pekan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka octu jabłkowego, zmielony imbir, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć pekan, cukier biały, brązowy cukier, sól, imbir, cynamon, masło i ocet cydr. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i dobrze wymieszać mieszaninę. Nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CukierCukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
ImbirImbir
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść do sterylnych słoików i przechowywać w lodówce.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn