Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj części wieprzowych Sugo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmigiano-reggiano do serwowania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Części Ciała, Turcja W częściach, oraz Kandyzowane Części Precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krótko opłucz wędzone części,następnie osusz i umieść na 3-ćwiartkowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść patelnię na małym ogniu i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się renderować, o 10 minutach. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj suszone czerwone papryczki chili, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka Chili
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4
Dodaj pomidory wraz z sokiem, a następnie dodaj świeże części wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować z przykryciem lekko uchylonym, mieszając od czasu do czasu, aż części wieprzowe będą miękkie, 2 do 3 godzin. Gdy wieprzowina jest delikatna, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, często mieszając, aż sos zmniejszy się do bogatej, gęstej konsystencji.
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Wyjąć z ognia i pozostawić Części do ostygnięcia w sosie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Przenieś Części do deski do krojenia i wybierz je, aby usunąć wszelkie kości lub kawałki, które są zbyt tłuste. Mięso i chrząstkę posiekać grubo i powrócić do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sugo można podawać natychmiast lub dla najlepszego smaku, przechowywać do pięciu dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Podawać gorące sugo z tartym Pecorino lub parmezanem na grubym, solidnym makaronie, takim jak penne rigate, tagliatelle lub pappardelle.