Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj części wieprzowych Sugo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmigiano-reggiano do serwowania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Części Ciała, Turcja W częściach, oraz Kandyzowane Części Precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krótko opłucz wędzone części,następnie osusz i umieść na 3-ćwiartkowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Umieść patelnię na małym ogniu i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się renderować, o 10 minutach. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj suszone czerwone papryczki chili, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Dodaj pomidory wraz z sokiem, a następnie dodaj świeże części wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować z przykryciem lekko uchylonym, mieszając od czasu do czasu, aż części wieprzowe będą miękkie, 2 do 3 godzin. Gdy wieprzowina jest delikatna, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, często mieszając, aż sos zmniejszy się do bogatej, gęstej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wyjąć z ognia i pozostawić Części do ostygnięcia w sosie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Przenieś Części do deski do krojenia i wybierz je, aby usunąć wszelkie kości lub kawałki, które są zbyt tłuste. Mięso i chrząstkę posiekać grubo i powrócić do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sugo można podawać natychmiast lub dla najlepszego smaku, przechowywać do pięciu dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Słonina Wieprzowa
8
Podawać gorące sugo z tartym Pecorino lub parmezanem na grubym, solidnym makaronie, takim jak penne rigate, tagliatelle lub pappardelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
Pappardelle
Tagliatelle
Pecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem