Części Wieprzowe Sugo

Części Wieprzowe Sugo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj części wieprzowych Sugo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmigiano-reggiano do serwowania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Części Ciała, Turcja W częściach, oraz Kandyzowane Części Precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krótko opłucz wędzone części,następnie osusz i umieść na 3-ćwiartkowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść patelnię na małym ogniu i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się renderować, o 10 minutach. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj suszone czerwone papryczki chili, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka ChiliSuszona Czerwona Papryka Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Dodaj pomidory wraz z sokiem, a następnie dodaj świeże części wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować z przykryciem lekko uchylonym, mieszając od czasu do czasu, aż części wieprzowe będą miękkie, 2 do 3 godzin. Gdy wieprzowina jest delikatna, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, często mieszając, aż sos zmniejszy się do bogatej, gęstej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wyjąć z ognia i pozostawić Części do ostygnięcia w sosie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Przenieś Części do deski do krojenia i wybierz je, aby usunąć wszelkie kości lub kawałki, które są zbyt tłuste. Mięso i chrząstkę posiekać grubo i powrócić do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sugo można podawać natychmiast lub dla najlepszego smaku, przechowywać do pięciu dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Podawać gorące sugo z tartym Pecorino lub parmezanem na grubym, solidnym makaronie, takim jak penne rigate, tagliatelle lub pappardelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
PecorinoPecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn