Części Wieprzowe Sugo

Części Wieprzowe Sugo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj części wieprzowych Sugo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmigiano-reggiano do serwowania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Części Ciała, Turcja W częściach, oraz Kandyzowane Części Precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krótko opłucz wędzone części,następnie osusz i umieść na 3-ćwiartkowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść patelnię na małym ogniu i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się renderować, o 10 minutach. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj suszone czerwone papryczki chili, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka ChiliSuszona Czerwona Papryka Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Dodaj pomidory wraz z sokiem, a następnie dodaj świeże części wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować z przykryciem lekko uchylonym, mieszając od czasu do czasu, aż części wieprzowe będą miękkie, 2 do 3 godzin. Gdy wieprzowina jest delikatna, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, często mieszając, aż sos zmniejszy się do bogatej, gęstej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Wyjąć z ognia i pozostawić Części do ostygnięcia w sosie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Przenieś Części do deski do krojenia i wybierz je, aby usunąć wszelkie kości lub kawałki, które są zbyt tłuste. Mięso i chrząstkę posiekać grubo i powrócić do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sugo można podawać natychmiast lub dla najlepszego smaku, przechowywać do pięciu dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Podawać gorące sugo z tartym Pecorino lub parmezanem na grubym, solidnym makaronie, takim jak penne rigate, tagliatelle lub pappardelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
PecorinoPecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn