Części Wieprzowe Sugo

Części Wieprzowe Sugo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj części wieprzowych Sugo. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmigiano-reggiano do serwowania, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Części Ciała, Turcja W częściach, oraz Kandyzowane Części Precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krótko opłucz wędzone części,następnie osusz i umieść na 3-ćwiartkowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść patelnię na małym ogniu i gotuj, obracając od czasu do czasu, aż tłuszcz zacznie się renderować, o 10 minutach. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając często, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj suszone czerwone papryczki chili, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Czerwona Papryka ChiliSuszona Czerwona Papryka Chili
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
4
Dodaj pomidory wraz z sokiem, a następnie dodaj świeże części wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo pokryć wieprzowinę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do nagiego gotowania na wolnym ogniu. Gotować z przykryciem lekko uchylonym, mieszając od czasu do czasu, aż części wieprzowe będą miękkie, 2 do 3 godzin. Gdy wieprzowina jest delikatna, zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, często mieszając, aż sos zmniejszy się do bogatej, gęstej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wyjąć z ognia i pozostawić Części do ostygnięcia w sosie, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Przenieś Części do deski do krojenia i wybierz je, aby usunąć wszelkie kości lub kawałki, które są zbyt tłuste. Mięso i chrząstkę posiekać grubo i powrócić do garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Sugo można podawać natychmiast lub dla najlepszego smaku, przechowywać do pięciu dni w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podawać gorące sugo z tartym Pecorino lub parmezanem na grubym, solidnym makaronie, takim jak penne rigate, tagliatelle lub pappardelle.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
PappardellePappardelle
TagliatelleTagliatelle
PecorinoPecorino
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn