Cząber Szwajcarski
Cząber Szwajcarski to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sos worcestershire, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantne Szwajcarskie Ciasto Z Chard, Rachael Ray ' s Savory Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj zieleninę do patelni i więdną. Doprawić zieleninę gałką muszkatołową i wędzoną słodką papryką lub kminkiem, solą i pieprzem oraz odrobiną sosu Worcestershire.
Dodać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, a następnie podawać.