Czym jest Salsa Verde po włosku?

Czym jest Salsa Verde po włosku?
Czym jest Salsa Verde po włosku? wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 369 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez SippitySup. Mieszanka sardeli, liści mięty, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Salsa Verde, Włoska Salsa Verde, oraz Włoska Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mielenie czosnku, kapary, i anchois; przenieść do małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać ½ łyżeczki soli; wymieszać z miętą, pietruszką, oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i octem z czerwonego wina. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wlać olej rzepakowy na patelnię grillową. Użyj papierowego ręcznika, aby równomiernie rozprowadzić go na wszystkich powierzchniach, wycierając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu i pozwól jej się bardzo nagrzać.Tymczasem Motyl krewetki przez krojenie w dół środka każdego, wzdłuż, prawie, ale nie całkowicie przez. Od żyłki będą miały już wzdłużną szczelinę. Postępuj zgodnie z tą linią, aby szczelina głębiej motyla każdego z nich. Otwórz obie strony, aby położyć się tak płasko, jak to możliwe. Doprawić pozostałą ½ łyżeczki soli i pieprzu.Grill przez 1 do 2 minut na stronie, w zależności od wielkości, aż krewetki po prostu włączyć różowy i nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Miejsce 4 krewetki na każdym talerzu i łyżka trochę sosu nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Podawać z cytrynowymi klinami.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn