Czym jest Salsa Verde po włosku?
Czym jest Salsa Verde po włosku? wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 369 kalorii, 5G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez SippitySup. Mieszanka sardeli, liści mięty, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Salsa Verde, Włoska Salsa Verde, oraz Włoska Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mielenie czosnku, kapary, i anchois; przenieść do małej misce.
Dodać ½ łyżeczki soli; wymieszać z miętą, pietruszką, oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i octem z czerwonego wina. Odstawić.
Wlać olej rzepakowy na patelnię grillową. Użyj papierowego ręcznika, aby równomiernie rozprowadzić go na wszystkich powierzchniach, wycierając nadmiar.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu i pozwól jej się bardzo nagrzać.Tymczasem Motyl krewetki przez krojenie w dół środka każdego, wzdłuż, prawie, ale nie całkowicie przez. Od żyłki będą miały już wzdłużną szczelinę. Postępuj zgodnie z tą linią, aby szczelina głębiej motyla każdego z nich. Otwórz obie strony, aby położyć się tak płasko, jak to możliwe. Doprawić pozostałą ½ łyżeczki soli i pieprzu.Grill przez 1 do 2 minut na stronie, w zależności od wielkości, aż krewetki po prostu włączyć różowy i nieprzezroczyste.
Miejsce 4 krewetki na każdym talerzu i łyżka trochę sosu nad nimi.
Podawać z cytrynowymi klinami.Jak to: jak Ładowanie...